Categorieën
Binnenlandse Zaken

Wijziging van de begrotingsstaat van het Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties voor het jaar 2022 (Incidentele suppletoire begroting inzake Groningen en SUVIS)

Dit wetsvoorstel brengt wijzigingen aan in de begroting van het Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties voor het jaar 2022 . De wijzigingen hebben te maken met verlenging van de Specifieke Uitkering Ventilatie in Scholen (SUVIS) en maatregelen voor de Subsidie Verduurzaming en Verbetering Groningen.

Dit wetsvoorstel brengt wijzigingen aan in de begroting van het Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties voor het jaar 2022 . De wijzigingen hebben te maken met verlenging van de Specifieke Uitkering Ventilatie in Scholen (SUVIS) en maatregelen voor de Subsidie Verduurzaming en Verbetering Groningen.

Klik hier voor meer informatie over dit wetsvoorstel.

Ben je voor of tegen wetsvoorstel 36018?

  • Voor 0%, 0
  • Tegen 0%, 0

Totaal aantal stemmen: 0

Abonneer op reacties
Abonneren op
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Terug
Home
De Macht
Wetsvoorstellen
Initiatieven
Het Volk
0
Neem deel aan het debatx