Categorieën
Nieuws

Aflevering drie van de podcast en vakantie

Aflevering drie van de referend.app podcast is live. Te gast is Yernaz Ramautarsing die met ons het minimumuurloon behandelt. Daarnaast is de host van de podcast, Roman, tot en met 15 mei op vakantie. Tot die tijd zullen er geen nieuwe afleveringen worden opgenomen. Na terugkomst zal de podcast wekelijks volgens een vast schema worden voortgezet, waarover later meer.

Aflevering drie van de referend.app podcast is live. Te gast is Yernaz Ramautarsing die met ons het minimumuurloon behandelt.

Daarnaast is de host van de podcast, Roman, tot en met 15 mei op vakantie. Tot die tijd zullen er geen nieuwe afleveringen worden opgenomen. Na terugkomst zal de podcast wekelijks volgens een vast schema worden voortgezet.

#3 MINIMUMUURLOON met Yernaz Ramautarsing

Het minimumloon lijkt op het eerste gezicht een goed idee, gebaseerd op goede intenties en empathie. Maar de intenties en de daadwerkelijke uitwerking van beleid hoeven zeker niet altijd overeen te komen.

35335: Wet invoering minimumuurloon

Nederland kent sinds 1969 een wettelijk minimumloon. Dit wetsvoorstel strekt tot invoering van een, voor een ieder die onder de reikwijdte van het wettelijk minimumloon (Wml) valt, geldend uniform minumumuurloon. De invoering van een wettelijk minimumuurloon leidt tot een eerlijker en transparanter minimumloon. De hoogte van het minimumloon per uur wordt hierdoor niet alleen voor iedereen gelijk, maar ook inzichtelijker.
Daarnaast beoogt de initiatiefnemer met dit wetsvoorstel het minimumloon te verhogen.

Klik hier voor meer informatie over dit wetsvoorstel.

Ben je voor of tegen wetsvoorstel 35335?

  • Voor 0%, 0
  • Tegen 100%, 3

Totaal aantal stemmen: 3


❤️ Steun referend.app! ❤️

💰 Doneer! 💲

🤝 Word lid! 💪

Meld je aan, doe mee en laat je stem gelden, altijd!
Abonneer op reacties
Abonneren op
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Terug
Home
De Macht
Wetsvoorstellen
Initiatieven
Het Volk
0
Neem deel aan het debatx