Categorieën
Nieuws

referend.app is live en de eerste aflevering van de podcast is een feit

Met trots mogen wij mededelen dat referend.app klaar is voor gebruik. Nu is het tijd om gebruikers aan te trekken. Een van de manieren waarop wij de aandacht willen vestigen op referend.app is met de referend.app podcast, momenteel te volgen via Spotify, Apple Podcasts en Youtube (directe RSS-feed). In de referend.app podcast zullen wekelijks nieuwe wetsvoorstellen worden behandeld met experts, belanghebbenden en politici, met als doel om de materie toegankelijk en behapbaar te maken voor iedereen. De eerste aflevering is inmiddels een feit. Te gast niemand minder dan Robert Valentine, lijsttrekker van de LP en penningmeester van referend.app.

Met trots mogen wij mededelen dat referend.app klaar is voor gebruik. Nu is het tijd om gebruikers aan te trekken. Een van de manieren waarop wij de aandacht willen vestigen op referend.app is met de referend.app podcast, momenteel te volgen via Spotify, Apple Podcasts en Youtube (directe RSS-feed).

In de referend.app podcast worden wekelijks nieuwe wetsvoorstellen behandeld met experts, belanghebbenden en politici, met als doel om de materie toegankelijk en behapbaar te maken voor iedereen. De eerste aflevering is inmiddels een feit. Te gast niemand minder dan Robert Valentine, lijsttrekker van de LP en penningmeester van Stichting referend.app.

#1 VIJFDE VERLENGING “TIJDELIJKE” CORONAWET met Robert Valentine

De vijfde verlenging van de “tijdelijke” coronawet is nog niet goedgekeurd (en wel al ingetreden!), of de zesde ligt alweer klaar. De democratie wordt verder uitgehold en de grondwet is zo langzamerhand het papier waarop deze geschreven is niet langer waard.

36042: Goedkeuringswet vijfde verlenging geldingsduur Tijdelijke wet maatregelen Covid-19

Dit wetsvoorstel regelt de goedkeuring van de vijfde verlenging van de geldingsduur van de Tijdelijke wet maatregelen Covid-19 (Twm). De wet wordt verlengd met drie maanden, van 1 maart 2022 tot 1 juni 2022. De Twm bevat de maatregelen in het kader van Covid-19. Deze wet (of onderdelen daarvan) kan steeds met drie maanden verlengd worden. De onderdelen waarvan de geldingsduur niet wordt verlengd vervallen dan.

Klik hier voor meer informatie over dit wetsvoorstel.

Ben je voor of tegen wetsvoorstel 36042?

  • Voor 0%, 0
  • Tegen 100%, 15

Totaal aantal stemmen: 15


❤️ Steun referend.app! ❤️

💰 Doneer! 💲

🤝 Word lid! 💪

Meld je aan, doe mee en laat je stem gelden, altijd!
Abonneer op reacties
Abonneren op
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Terug
Home
De Macht
Wetsvoorstellen
Initiatieven
Het Volk
0
Neem deel aan het debatx