Categorieën
De Macht

Kinderopvang Oekraïners

Het wetsvoorstel betreffende kinderopvangtoeslag voor Oekraïense ontheemden is met 102 voorstemmen aangenomen. Dit wetsvoorstel geeft Oekraïense vluchtelingen recht op kinderopvangtoeslag om werk en zorg voor hun kinderen beter te combineren. Belangrijke discussiepunten waren de controle op het recht op toeslag en de financiële gevolgen van 5 miljoen euro per jaar.

de Macht | referend.app
de Macht | referend.app
Kinderopvang Oekraïners
Loading
/

Het wetsvoorstel betreffende kinderopvangtoeslag voor Oekraïense ontheemden is met 102 voorstemmen aangenomen. Dit wetsvoorstel geeft Oekraïense vluchtelingen recht op kinderopvangtoeslag om werk en zorg voor hun kinderen beter te combineren. Belangrijke discussiepunten waren de controle op het recht op toeslag en de financiële gevolgen van 5 miljoen euro per jaar.

Wat deed de Tweede Kamer?
102
aangenomen
48

Ben je voor of tegen wetsvoorstel 36241?

  • Voor 0%, 0
  • Tegen 100%, 3

Totaal aantal stemmen: 3

Terug
Home
De Macht
Wetsvoorstellen
Initiatieven
Het Volk