Categorieën
De Macht

Energiewet

Het wetsvoorstel Regels energiemarkten en energiesystemen, dat de wetgeving voor gas en elektriciteit vernieuwt en de transitie naar hernieuwbare energie bevordert, werd met 141 voorstemmen aangenomen. Belangrijke punten waren de afschaffing van de salderingsregeling voor zonnepanelen en maatregelen tegen energiearmoede. Het voorstel omvat ook initiatieven voor energiedelen en de ontwikkeling van groene waterstofproductie.

de Macht | referend.app
de Macht | referend.app
Energiewet
Loading
/

Het wetsvoorstel Regels energiemarkten en energiesystemen, dat de wetgeving voor gas en elektriciteit vernieuwt en de transitie naar hernieuwbare energie bevordert, werd met 141 voorstemmen aangenomen. Belangrijke punten waren de afschaffing van de salderingsregeling voor zonnepanelen en maatregelen tegen energiearmoede. Het voorstel omvat ook initiatieven voor energiedelen en de ontwikkeling van groene waterstofproductie.

Wat deed de Tweede Kamer?
141
aangenomen
9

Ben je voor of tegen wetsvoorstel 36378?

  • Voor 0%, 0
  • Tegen 100%, 3

Totaal aantal stemmen: 3

Terug
Home
De Macht
Wetsvoorstellen
Initiatieven
Het Volk